2012. szeptember 3., hétfő

PRIMANIMA 2012!

Új nemzetközi animációs filmfesztivál születik hazánkban. Idén az október 28-i Animáció Világnapja nem csupán egy napig fog tartani… sőt!



A nemzetközi animációs szervezet, az ASIFA Hungary szokásos módon elhozza nektek a legfrissebb animációs rövidfilmeket a nagyvilágból, de mellettük versenyt is szerveznek az animációs filmszakma legfiatalabb alkotói, az animációs filmkészítést éppen elsajátító diákok és az első filmjeikkel a világban most debütáló rendezők munkáinak. A versenyprogrammal bővülő animációs szemlére, a PRIMANIMA Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztiválra diákfilmek, diplomafilmek és elsőfilmek kategóriájában várják a haza és a külföldi animációs alkotók, iskolák és stúdiók nevezéseit. A PRIMANIMÁT október 25. és 28. között Budaörsön rendezik meg

A fesztivállal kapcsolatos további részleteket, a fesztivál bemutatkozását itt lehet elolvasni. A PRIMANIMA Budaörs Önkormányzata és az Illyés Gyula Gimnázium Alapítvány támogatásával valósul meg. A fesztivált az ASIFA Hungary rendezi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése